ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Την Κυριακή 31-1-2016 πολυμελής αντιπροσωπεία του Συνδικάτου Υπαλλήλων στον Ιδιωτικό Τομέα Νομού Μεσσηνίας επισκέφθηκε τους αγωνιζόμενους αγρότες στο μπλόκο του ασπροχώματος, παραδίδοντας τους ψήφισμα συμπαράστασης και αλληλεγγύσης στο δίκαιο αγώνα τους. το ψήφισμα που παραδόθηκε στα μέλη του συντονιστικού του μπλόκου έχει ως εξής:

Αγωνιζόμενοι Αγρότες,

το Συνδικάτο Υπαλλήλων στον Ιδιωτικό Τομέα Νομού Μεσσηνίας εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του, στους αγωνιζόμενους αγρότες και στα δίκαια αιτήματα τους.

Οι εργαζόμενοι στον Ιδιωτικό Τομέα δηλώνουμε ότι βρισκόμαστε στο πλευρό τους, στον κοινό αγώνα ενάντια στα μονοπώλια, την πλουτοκρατία, την ΕΕ και τις κυβερνήσεις τους. Σε αυτό τον αγώνα πρέπει να βρεθούμε αγρότες και εργάτες  ενωμένοι σαν μια γροθιά, ανεξάρτητα από προσωπικές αφετηρίες και πολιτικές πεποιθήσεις.

Ας μην ξεχάσουμε τα έργα και τις ημέρες τους, τους λεγόμενους κοινωνικούς διαλόγους και τα επώδυνα αποτελέσματα για τα δικαιώματά μας, τη ζωή μας!

Δικαιοσύνη για τους επιχειρηματικούς ομίλους είναι η αύξηση των κερδών τους! Δικαιοσύνη για εμάς είναι η αξιοπρεπής ζωή, να ζούμε ανθρώπινα τον 21ο αιώνα και να μην φυτοζωούμε, να καρπωνόμαστε τον πλούτο που ΕΜΕΙΣ παράγουμε!

Η ελπίδα βρίσκεται μόνο στον αγώνα ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ προς όφελος των κερδών των μονοπωλίων στα οποία θυσιάζεται το παρόν και το μέλλον μας, οι ζωές μας. Η ελπίδα βρίσκεται στο δρόμο της ρήξης, στα μπλόκα της ανατροπής, στο δρόμο της ικανοποίησης των λαϊκών αναγκών.

Για να κερδίσουν οι φτωχοί αγρότες οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα θα πρέπει να χάσουν οι επιχειρηματικοί όμιλοι!

Εργατιά - Αγροτιά μια φωνή και μια γροθιά!

mploko asprohomatos1 mploko asprohomatos3

JoomShaper