ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΣΤΙΣ 1/10/2014

Το Σωματείο μας  εξαιτίας της σταθερής αρνήσεώς της επιχείρησης  ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Α.Ε  να  ικανοποίησει την απαίτηση  των εργαζομένων για καταβολή των  δεδουλευμένων,  των υπερωριών , και υπερ. Εργασιών, κάνοντας χρήση των δικαιωμάτων του, αποφάσισε την προκήρυξη τετράωρης  (4ωρης) στάσης εργασίας για την Τετάρτη   01/10/2014 κατά τις ώρες 10:00-14:00.

Και η συγκεκριμένη επιχείρηση, πού δραστηριοποιείται στον ευαίσθητο τομέα της Υγείας, ακολουθεί την πεπατημένη των εργοδοτών και αφήνει τους εργαζόμενους απλήρωτους. Ακολουθεί πολιτική τρομοκρατίας με απολύσεις στα πλαίσια του δήθεν εξ' ορθολογισμού.

Κάνουμε γνωστό ότι είμαστε αποφασισμένοι και δεν θα ανεχθούμε άλλες απολύσεις, που στην κατ' ιδίαν συνάντηση μας δήλωσε ότι θα προβεί ο Εργοδότης.

Δεν αποδεχόμαστε να ζούμε με ψίχουλα

Δεν παραιτούμαστε από τα δικαιώματά μας

Δεν αποδεχόμαστε να ζούμε με τον εφιάλτη της ανεργίας.

Επίσης σας κάνουμε γνωστό ότι απαιτούμε την τήρηση των συμβατικών  υποχρεώσεων και δεν δεχόμαστε καμία μεταβολή τους.

Καλούμε τα Σωματεία της πόλης να συνεδριάσουν και να δηλώσουν   συμπαράσταση  στον δίκαιο αγώνα μας.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Η ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ