ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ Α.Ε.

Το Συνδικάτο Υπαλλήλων στον Ιδιωτικό Τομέα  καταγγέλλει στους εργαζόμενους, την  διοίκηση της επιχείρησης   ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Α.Ε

Η εν λόγω εταιρία, αντί να   ικανοποιήσει την  απαίτηση  των εργαζομένων για καταβολή των  δεδουλευμένων,  των υπερωριών και θορυβούμενη από την μεγάλη ανταπόκριση της στάση εργασίας,  που έχει  εξαγγείλει το συνδικάτο μας  για την Τετάρτη 1/10, επιστράτευσε  καλοθελητές προϊσταμένους τμημάτων και μάζεψαν όλους τους εργαζόμενους και τους ζήτησαν να υπογράψουν κείμενο  που  να δηλώνει διαφωνία με την στάση εργασίας. Δηλώσεις μετανοίας  λοιπόν  εν έτει 2014. Το συνδικάτο δεν λαμβάνει υπόψη τις υπογραφές πού κατά πάσα πιθανότητα  έγιναν κάτω από την πίεση και τον εκφοβισμό.

Είναι γελασμένοι αν νομίζουν   ότι με αυτό τον τρόπο θα σπάσουν την ενότητα της εργατικής τάξης που οικοδομείται  με την συμβολή  του Συνδικάτου και  της  σωματειακής επιτροπής  στον συγκεκριμένο εργασιακό  χώρο.

Καλούμε τους εργαζόμενους να πεισμώσουν   να μην τρομοκρατηθούν.

Συνεχίζουμε πιο μαζικά πιο  δυνατά με  πρώτο στόχο να  καταβληθούν άμεσα όλα τα δεδουλευμένα και  να σταματήσουν οι απολύσεις των εργαζομένων.  Τα αιτήματα μας είναι δίκαια και απορρέουν από το από τις συμβατικές υποχρεώσεις της εργοδοσίας. Παρέχουμε εξηρτημένη εργασία με τον καλύτερο και υπεύθυνο τρόπο, πού επιβάλλει το ευαίσθητο περιβάλλον. Ασθενείς πού αναρρώνουν στην Εταιρεία καθώς και οι συγγενείς τους μας γνωρίζουν καλά όλους εμάς, πού ανάλογα με την ειδικότητα μας, παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Εμείς το μόνο πού ζητάμε είναι να πληρωθούμε για τις υπηρεσίες πού προσφέρουμε για να εξασφαλίσουμε τα απαραίτητα για εμάς και τις οικογένειες μας.  Υπηρεσίες από τις οποίες η Εταιρεία δήλωσε καθαρά κέρδη για το 2013 588.000 ευρώ περίπου, σύμφωνα με τον δημοσιευμένο Ισολογισμό.

Λαμβάνοντες υπόψη

1 Την καταβολή ενός μισθού από τα καθυστερούμενα

2 Την δέσμευση από τον εργοδότη ότι, πολύ σύντομα θα καταβάλλει όλα τα δεδουλευμένα

3 Την δέσμευση του εργοδότη ότι, δεν θα προβεί σε καμία απόλυση

Και  σεβόμενοι την, έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες, θέληση των εργαζομένων, αναστέλλουμε την κινητοποίηση και δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε ενωμένοι τον αγώνα μέχρι την ικανοποίηση όλων των δίκαιων αιτημάτων μας.

Το ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ

Η Σωματειακή επιτροπή  στην ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΕ